De Ouderraad van de Stormvogel stelt zich aan u voor:

Hallo,

ik ben Monique Bosman de moeder van Calvin die sinds zijn vijfde jaar verbonden is aan het speciaal onderwijs.  Na de Eenhoorn nu dus de Stormvogel.

Bij de Eenhoorn was ik actief bij de oudervereniging. Op de Stormvogel werd er al snel gevraagd of ik dan op deze school ook gelijk weer instapte. Eerst een ander maar eens, had ik bedacht.

Maar de betrokkenheid miste ik en zo heb me weer aangemeld. Na de eerste vergadering werd mij gelijk het voorzitterschap aangeboden, aangezien Hans  zijn dochter van school ging. Ik hoop dat we weer vele leuke, nuttige momenten gaan beleven en ik hoop dat meer ouders zich bij ons willen aansluiten.

Groetjes Monique 


Hallo,

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Judith van Caspel en sinds september 2012 zit ik in de Ouderraad, waar ik de notulen verzorg. Ik ben geboren in Naõ me Toque (Brazilië), waar ik 8 jaar heb gewoond.  Toen mijn ouders besloten om terug te keren naar Nederland, zijn we gaan wonen in Winterswijk. Na mijn studie op de PA kreeg ik een baan in Wageningen waar ik op 2 basisscholen heb gewerkt.

Vervolgens ben ik naar Hoorn verhuisd, nadat ik Nico heb leren kennen, die bij de gemeente Hoorn werkt. Samen hebben we 2 dochters: Anne-Lotte en Saakje.  Anne-Lotte zit sinds september op de HVA en haar studie bevalt haar prima. Saakje zit nu in de middenbouw en heeft het ook goed naar haar zin.

Al  meer dan dertig jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs, wat ik nog steeds met veel plezier doe. Op mijn eigen school ben ik actief in de mr. Daarnaast ben ik ICC-er sinds 3 jaar en organiseren we (samen met 2 collega’s) verschillende projecten schoolbreed in het kader van cultuureducatie. Het is erg inspirerend; kinderen ontdekken onvermoede talenten bij zichzelf en jij ook. Prachtig om te zien.

En volg ik cursussen/bijeenkomsten in het kader van cultuureducatie. Daarnaast ben ik wijkcoördinator voor het astma-fonds en collecteer ik voor Amnesty International.

Mijn hobby’s zijn: Reizen, tekenen/schilderen. Muziek beluisteren. Fietsen en wandelen. En sinds we Fida onze pup in mei hebben kan dat regelmatig.  


Hallo,

ik zal mij even voorstellen. Ik ben Rachèl Kiewiet, 39 jaar. Ik woon in Spanbroek met Nanco en onze 2 kinderen Jesse en Benthe. Ik werk 3 dagen in de week als doktersassistente in een huisartsenpraktijk, wat ik met erg veel plezier doe. Jesse zit inmiddels in het 2e schooljaar van De Stormvogel, bij juf Cindy.

Ik ben begin dit schooljaar gevraagd voor de ouderraad. Dit wilde ik zeker graag. Voor mij een leuke manier om meer betrokken te zijn bij school en je leert op een andere manier de ouders en leerkrachten kennen. Ik vind het erg leuk om de activiteiten op school te kunnen ondersteunen en ook mijn steentje bij te kunnen dragen!

Binnen de ouderraad vervul ik de functie van penningmeester.  


Hallo,

Mijn naam is Tanja ten Broek. Ik ben getrouwd met Jeroen en wij hebben 3 kinderen. Eva van 17 jaar die inmiddels in het 5e jaar van het VWO zit , Menno van 15 jaar die in de onderbouw op de Stormvogel zit en Joost van 11 jaar die in groep 7 van de basisschool zit.

Ik werk 20 uur per week als verpleegkundige in het Westfries Gasthuis op afdeling maag/darm/leverziektes en nefrologie.

Op de Eenhoorn was ik ook lid van de ouderraad en met name het betrokken zijn bij de school en het deelnemen aan allerlei activiteiten vond ik hiervan ontzettend leuk. Om ook op de Stormvogel die feeling met de school te houden , heb ik me vorig jaar aangemeld als lid van de ouderraad.  


 Ik ben Suzan Langedijk.
Getrouwd met Ed Langedijk.
We wonen samen met onze kinderen Maaike en Tim in Hoogwoud.

Tim ging als derde jaar kleuter naar de Wissel in Hoorn.
Nu zit hij op de Stormvogel.
In de OLG-A klas bij juf Linda.
Hij heeft het heel erg naar zijn zin.

Groetjes Suzan Langedijk


Hallo,

Mijn naam is Diana Jaring-Simonis ik ben getrouwd met Marco Jaring.

We hebben één dochter Amy van 15 jaar en we wonen in Enkhuizen.

Amy gaat van af haar negende naar speciaal onderwijs, eerst in Bergen op de Ruimte. En nu zit ze op de Stormvogel in de middenbouw bij juf Marlies, waar ze het heel leuk vindt. Ik ben bij de ouderraad gegaan dat ik leuk vind om te helpen en ja, alle blije kinderen met de disco of met kerst bijvoorbeeld, dat maakt dat leuk het is.

Ik zorg binnen de ouderraad voor de lief en leed ( kaartjes voor leerlingen of leerkracht of cadeaubonnen voor kamp voor vrijwilligers).

Groetjes Diana