Tijdschriften:

1. De Okee-krant
Een maandelijkse uitgave voor mensen met een verstandelijke beperking. De krant biedt toegankelijk nieuws en informatie aan mensen die moeite hebben met leren. In de OKEE –krant vindt de lezer een overzicht van het belangrijkste nieuws uit Nederland en de rest van de wereld, informatie over amusement en tips om uit te gaan, nieuwsrubrieken uit de eigen woon- en werkomgeving, interviews en artikelen over gezondheid, vakantie of werk. Hiernaast kunnen lezers iedere maand een contactadvertentie plaatsen. De OKEE-krant verschijnt 10x per jaar. Voor een particulier jaarabonnement (€ 38,00 per jaar) kunt u bellen met 020 520 60 70.

2. Zet ‘m op
Een gesproken tijdschrift voor jonge mensen met een verstandelijke beperking. Elke maand gaat het over een ander thema. Het tijdschrift verschijnt elke maand en bestaat uit een audiocd van ongeveer 60 minuten. Een jaarabonnement kost €28,95.

www.aangepast-lezen.nl

3. Klik
Een maandblad over mensen met een verstandelijke beperking. Er worden actuele onderwerpen behandeld, evenals de veranderde wet- en regelgeving. Het blad verschijnt 11x per jaar. Een abonnement kost €62,50. Een online-abonnement kost €45,-.

www.klik.org