Trigoon

Leerlingenvervoer

Vervoer

Hoe de leerlingen naar school komen (en weer thuis) hangt af van hun mogelijkheden, de afstand en de bereikbaarheid.
 
De drie meest voorkomende vormen van vervoer zijn: speciaal leerlingenvervoer, openbaar vervoer en (brom)fiets. Het Leerlingenvervoer wordt verzorgd door de Samenwerkende Westfriese gemeenten: telefoonnummer: 0229-252600, email: doelgroepenvervoer@hoorn.nl, postadres: doelgroepenvervoer, afd. Welzijn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn.
 
Een leerling kan gebruik maken het leerlingenvervoer als hij/zij meer dan 6 kilometer van de school af woont. De kosten van openbaar vervoer en schoolbus worden volledig vergoed.
Als uw kind ziek is of om een andere reden geen gebruik maakt van het leerlingvervoer moet u dat melden aan het Doelgroepenvervoer, tel. 0229-252600 of direct aan de chauffeur. Als uw kind weer naar school gaat moet u dit ook kenbaar maken aan het doelgroepenvervoer of aan de chauffeur. Indien u dit nalaat kan het gebeuren dat uw kind ’s morgens niet wordt opgehaald.
 
Wanneer u van plan bent zelf uw zoon/dochter naar school te brengen of op te halen, moet u dat ook doorgeven aan de centrale of de buschauffeur.
 
Heeft u een klacht over het vervoer van uw kind, neemt u dan contact op met het doelgroepenvervoer, maar laat dit ook weten aan de directie van de school.
 
 
Stichting Leergeld 

img-2152.JPG?>

Nieuws

Lestijden en vakanties

  • Voorjaarsvakantie is vanaf  21  februari t/m 25 februari 2022
     
    Klik hier om alle vakanties te zien.

Extra informatie